sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Historian lehtien havinaa

Tämä tila ostettiin vuonna 2006. Myynti-ilmoituksessa luki, tontilla purkukuntoiset rakennukset. Tila ostettiin sijaintinsa vuoksi, ei remontoitavaksi.

Etsimme mieheni kanssa pientää tilaa taajaman ulkopuolelta, mutta kuitenkin tarpeeksi läheltä taajamaa. Silloin tuntui, ettei mistään löydy kohtuuhintaista tilaa, jossa olisi rakennukset siinä kunnossa, että ne kannattaa peruskorjata. Ja harmittihan se. Tämä tila oli myynnissä aikaisemminkin, mutta silloin hylkäsimme tämän juuri näiden huonokuntoisten rakennusten vuoksi.
Lopulta kuitenkin päädyimme takaisin tähän juuri sijainnin vuoksi, tietoisina siitä, että rakennuksissa ei voi asua päivääkään sairastumatta.
Pihatie pihasta päin kuvattuna

Pihatietä aloitettu raivaamaan, alussa emme siis päässeet tontille autolla ollenkaan vaan auto piti jättää ison tien varteen.
Vaahtera takapihalta.

Pihamaata raivatessa löytyi tämmöinen kolo. Onneksi kukaan ei siihen pudonnut. Kaivamisen jälkeen tämä paljastui romahtaneeksi maakellariksi.

1 kommentti:

  1. Hui kamala tuo romahtanut maakellari :/! Onneksi löytyi tuolla tapaa, eikä vahingossa! Toivottavasit ei löydy muita yllätyksiä enää tontilta, vanhoja kaivoja tai mitään.. Mutta toisaalta nämä ikivanhojen rakennusten tontit ovat mielenkiintoisia, sillä helposti niillä mailla on voitu asua vuosisatoja, ja kaikennäköisiä mielenkiintoisia pieniä esineitä voi mullasta nousta ylös kukkapenkkiäkin kaivaessa!

    VastaaPoista