torstai 5. heinäkuuta 2012

Ankkalammen muutostyö



Suihkulähteemme koki muodonmuutoksen lähinnä mieheni toimesta. Halusimme puron suihkulähteen sijaan, koska näin vesi kiertää altaassa enemmän ja ei (todennnäköisesti) limoitu niin paljon. Toki altaaseen on laitettu levänestoainetta ja klooria.

3 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää.. tuossa bannerissa oleva koivutiekin on niin tutun näköinen, sillä ne mainitsemani mökkipaikat sijaitsevat myös poissa taajamasta, mutta kuitenkin kylän läheisyydessä ja pitkän suoran peltotien päässä, metsän reunassa. Katselen kuviasi ja tarinoitasi sillä silmällä, että nämähän voisivat olla aivan meidän mökkitönöt ja maat. Vielä ois yks kysymys, eli puritteko te rakennukset nyt sitten vallan pois? Vai onko se vasta suunnitelmissa? Oliko tontilla monta rakennusta? Mitä purkutyö maksoi ja miten hoiditte sen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rakennukset purettiin uusien rakennusten tieltä, tämän tilan ainoat järkevät rakennuspaikat olivat juuri ne joille oli jo rakennettu.
      Talo purettiin omana työnä, eli en osaa sanoa kustannusarviota. Useita viikkoja siinä kuitenkin meni. Tontilla oli kaksi rakennusta, talousrakennus ja päärakennus.

      Poista