sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Maakellari

Nyt se on päätetty. Ensi kesänä rakennamme maakellarin. Wohoo, mie oon niin onnellinen nyt. Ukko kyllä ei ole, koska hän sen joutuu rakentamaan minun arvostellessa vieressä :D. Ei vaan, järkiratkaisuna hänkin sitä pitää.

Mie oon enempi tunteella eläjä, teen hankintoja enempi miettimättä. Mutta entäs tuo ukko. Se on pohtinut ja pähkäillyt ja miettinyt POLKUPYÖRÄN ostoa jo kolme viikkoa. Miten voi olla niin vaikeaa. Ukko siis yrittää olla järkevä kaikissa hankinnoissa. Mikä on välillä perin ärsyttävää.

Ai niin, pakko laittaa tänne kuvia meidän pihasta 6-vuotta sitten. Oltiin me hulluja ku ostettiin tämä paikka. Rahat on menny ja välillä tuntuu, että mielenterveyskin alkaa jo rakoilla.

Lähetään siitä, että tästä lähdettiin

Etupiha
Tässä kohti on lasten leikkimökki
Peltoa??
Kasvimaan paikka näkyy taustalla.




Pientä pintaremonttia, eikö totta?

2 kommenttia:

  1. Vau, onpa teillä ollut urakka!
    Minkäkin haluaisin maakellarin ja siitä on miehen kanssa keskusteltu, mutta ehkä ensi vuonna kun tänä kesänä pitäisi autotallikin rakentaa. Mielenkiinnolla odotan maakellarin rakennus-postausta!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia kommentistasi! Urakka on ollut kyllä valtava.

    Voisiko teillä yhdistää kellarin ja autotallin rakentamisen? Meillä olisi haluttu tehdä autotallista käynti kellariin, mutta se ei ollut mahdollista maaperän vuoksi.

    VastaaPoista